Schoonheidssalon Louise

Welkom op mijn website, mijn naam is Louise Kok. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik ben ook gespecialiseerd in permanente make-up en wimper en browstyling. Sinds 2007 ben ik begonnen met Pedicure en Schoonheidssalon Louise en Sinds 2015 gevestigd op de Hippolytusbuurt 29A in het mooie centrum van Delft. Gevestigd in een mooie ruimte in Kapsalon K(N)APPER. Hier voer ik behandelingen uit onder genot van een rustige sfeer met een rustig muziekje en in een heerlijke relax stoel. U geniet hier van een moment van ontspanning, terwijl uw voeten eeltvrij worden gemaakt of onder genot van een van de heerlijke massages uit het assortiment gezichtsbehandelingen.

Ik heb mijn passie gevonden in het geven van Schoonheidsbehandelingen en u hierbij een persoonlijk advies te geven voor de verzorging thuis. Samen kijken we naar wat uw wensen zijn en wat ik passend bij de huid adviseer. De behandelingen die ik geef staan voor kwaliteit en professionaliteit en daarom heb ik ook gekozen om te werken met de producten van het exclusieve merk Maria Galland Paris. Ik ben getraind om hun effectieve behandelingen uit te voeren. Ook blijf ik deze trainingen regelmatig volgen om volledig up to date te blijven van innovatieve ontwikkelingen binnen Maria Galland. Alle behandelingen zijn Manuele behandelingen, dit is de kracht achter het merk Maria Galland, mooie resultaten op de meest natuurlijke manier zonder apparatuur. Om helemaal bij de blijven in alle ontwikkelingen in de wereld van cosmetica volg ik geregeld trainingen en cursussen. Ook bezoek ik geregeld vakbeurzen of lees graag vakbladen. Ik werk met heel veel plezier in de salon en vind een stukje persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. U kunt heerlijk uitrusten en ontspannen tijdens het ondergaan van een behandeling. Ik verwelkom u graag bij Pedicure en Schoonheidssalon Louise!

Contact

Behandelingen

Hier kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Gezichtsbehandelingen
Gezichtbehandelingen

Soin Classique

Methode Mozaik Modelant

Lift expert behandeling

Soin Thalasso

Soin Cocon

Soin D-Tox

Soin Masque modellant yeux

Wimperstyling & Browstyling
Wimperstyling & Browstyling

Zijn jouw wimpers je niet altijd naar je zin? Ben je in gevecht met mascara of zijn je wimpers van jezelf erg kort? Dan is nu de oplossing: wimperextensions. Met deze vrij nieuwe techniek, worden haartjes 1 voor 1 op de eigen wimpers geplaatst. De haartjes blijven 4 tot 6 weken zitten en zorgt voor een volle natuurlijke look. Wimpersextensions zijn voor dagelijks gebruik,

sporten, douchen, zwemmen of slapen is allemaal mogelijk. Bovendien is het dragen van de wimpers erg comfortabel, je voelt ze niet zitten. De behandeling neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag. Er wordt aangeraden om na enige tijd de set bij te laten vullen, zodat de 'volle' look blijft. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wimperextensions ‘one by one’
Nieuwe set: € 60,00
Bijvullen binnen 2 weken € 25,00
Bijvullen binnen 3 weken € 30,00
Verwijderen extensions € 9,95
Wimperlifting € 45,95
Wimperlifting inclusief verven wimpers € 52,95
Verven Wimpers € 10,00
Verven Wenkbrauwen € 10,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 17,50
Epileren wenkbrauwen € 10,00
Modelleren wenkbrauwen € 15,00
Verven wimpers, wenkbrauwen en epileren € 25,00

Na 4 weken word de prijs van een nieuwe set gerekend.

Handen
Handen
Pedicure € 27,95
Pedicure incl nagellak € 31,95
Pedicure incl gellak € 48,95
Gellak op de teennagels € 26,95
Gellak op de teennagels incl knippen € 36,95
Manicure: € 17,50
Manicure incl. lakken nagels: € 24,95
Gelak: € 26,95
Gellak incl mini manicure € 32,95
Voeten
Voeten
Pedicure € 27,95
Pedicure incl nagellak € 31,95
Pedicure incl gellak € 48,95
Gellak op de teennagels € 26,95
Gellak op de teennagels incl knippen € 36,95
Manicure: € 17,50
Manicure incl. lakken nagels: € 24,95
Gelak: € 26,95
Gellak incl mini manicure € 32,95
Waxen
Waxen
Bovenlip € 10,00
Bovenlip en kin € 17,50
Gehele gelaat € 27,50
Oksels € 25,00
Onderbenen € 30,00
Gehele benen € 45,00
Armen € 30,00
Bikinilijn (brazilian) € 45,00
Rug € 35,00

Producten

Hier ziet u al de producten die wij aanbieden:

post-img
Maria Galland Paris

Maria Galland is een klassiek Frans merk dat wereldwijd al meer dan 50 jaar bestaat in de beauty branche. Het merk onderscheid zich door diverse manuele behandelingen waarin de huid en contact met de klant centraal staat. Maria Galland staat voor hoogwaardige cosmetica, waarin innovative wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijzen van de natuur op het hoogste niveau met elkaar worden gecombineerd. Een goed uitgevoerde, op maat gemaakte behandeling in combinatie met deskundig advies en thuisgebruik zal leiden tot verbetering van de huid. Het verzorgingsprogramma van Maria Galland maakt huidverzorging een unieke ervaring. De producten beschermen, verzorgen en voldoen aan de speciale behoeften van de huid. Maria Galland is een kwalitatief hoogstaand merk, producten worden op een eerlijke manier vervaardigd en zijn dierproefvrij. Unieke weldaden uit kostbare stoffen die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de natuur garanderen optimale verdraagzaamheid. Kwaliteit en proffesionaliteit staan voorop. Wilt u meer weten over het merk en de producten van Maria Galland? Neem met mij contact op.

post-img
Perfect Eyelash

Perfect eyelash is een Nederlands bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een wimperimperium. Een team van topstylisten heeft al vele internationale prijzen gewonnen. Proffesionele wimper en wenkbrauw producten zijn internationaal verkrijgbaar. Er word gestreefd naarde hoogste kwaliteit op elk gebied van wimper- en browstyling. Producten zijn van topkwaliteit. De beste zorg voor natuurlijke wimpers staat voorop. De meest vernieuwende technieken staat dit bedrijf voor.

post-img
Pedyx, by natura house

De voeten dragen dagelijks het hele gewicht van ons lichaam. Daarom hebben de voeten goede verzorging nodig. Pedyx is een lijn voor voetverzorging. Het product is geheel natuurlijk en bevat vele essentiele olien. De producten zijn verzachtend, anti-irritatie en reguleert het vochtgehalte van de huid. De lijn bevat verschillende voetencremes, deodoriserende spray en poader, lotions en voetenbad. Voor meer informatie kunt u langskomen in de salon of een mail sturen.

Sfeerimpressies

Partners

Hieronder ziet u al onze partners waar wij mee samenwerken.

Contact

Neem hieronder contact met ons op via het contactformulier.

Contact Gegevens

Bezoekadres:
Hippolytusbuurt 29A (in Kapsalon K(n)apper)
2611 HM Delft

Mobiel: 06-29065904
ING rekeningnr: NL95INGB066.12.22.187

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Openingstijden:
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Contact Formulier