Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan deze eis niet altijd tegemoet komen. Dit kan wel met permanente make-up van Nouveau Contour.

 

Bij permanente make-up word een eyeliner, lip-liner of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sport, als u op vakantie uit de zee of zwembad komt, als u ’s ochtends uit bed stapt, door weer en wind loopt of even een traantje wegpinkt; permanente make-up blijft altijd op zn plaats.

De gehele dag een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer uw gewone make-up is verwijderd, is het gezicht niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen of minder make-up aan hoeft te brengen, bespaart u dagelijks tijd.

 

Het aanbrengen.

 

Bij permanente make-up wordt doormiddel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid aangebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. Het doel van  permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet.

 

Vakmanschap.

 

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u in goede handen. Ik ben opgeleid bij nouveau contour, het meest toonaangevende merk in de wereld van permanent make-up. Ik heb een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van de docenten en de unieke nouveau contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

 

Betrouwbare apparatuur.

 

Ik werkt met de nouveau contour intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0.01 seconde nauwkeurig aangeven.  Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij mij volledig veilig is.

 

Bedrijfsinformatie.

 

Nouveau Contour is de toonaangevende leverancier van geavanceerde apparatuur en pigmenten voor permanente make-up. Met de unieke computer-gestuurde apparatuur bent u ve rzekerd van perfecte resultaten. De hoogwaardige pigmenten behoren tot de allerbeste in hun soort.

De historie van Nouveau Contour gaat terug naar 1995. Nouveau Contour is sterk internationaal georiënteerd en inmiddels in meer dan 24 landen actief. Door de internationale samenwerking met  importeurs, internationale top-trainers, en het intensief uitwisselen van kennis, nieuwe technieken en toepassingen, is Nouveau Contour uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Hierdoor is Nouveau contour marktleider in vele landen, zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

 

Voor meer informatie of vragen, kunt u altijd contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren