Maria Galland Paris.

Het in 1962 ontwikkelde Cosmetica merk Maria Galland Paris heeft een uniek behandelingsconcept. Dermatologisch onderzoek en het beste vakmansschap in cosmetica werden samengesmolten. Tot op de dag van vandaag zet het behandelconcept van Maria Galland wereldwijd voort. Madame Galland had als achtergrond klassieke dans en was zich dus zeer bewust van de kracht van aanraking en kinetische energie. U kunt genieten van diverse gespecialiseerde behandelingen. En er zijn producten met premium werkstoffen verkrijgbaar. De huid is een Mozaik van diverse behoeften. De unieke combinatie van werkstoffen in de prodcuten levert indrukwekkende resultaten op. Voor een advies voor Uw huid neemt u contact op voor een op maat gemaakt advies en tips.       

 

Nouvital Cosmetics.

Nouvital cosmetics is een modern Nederlands Cosmeticabedrijf, dat voortdurend innoveert en daarbij nieuwe cosmetica ontwikkelt met zowel huidverzorgende als huidverbeterende eigenschappen. Daartoe worden de nieuwste ingrediënten toegepast, waaronder stamcellen, enzymen en speciale extracten. De complete lijn bestaat uit meer dan 80 verschillende producten.Nouvital cosmetics voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en worden in eigen bedrijf geproduceerd volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving. Nouvital werkt voornamelijk met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. De parfums zijn allergeenvrij en kunnen dus geen parfumallergie veroorzaken. Er wordt geen minerale olie of lanoline in verwerkt. Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter en de producten zijn parabeenvrij en niet op dieren getest. Crèmes en emulsies worden geleverd in moderne airless pompflacons. Deze zijn praktisch en hygiënisch in gebruik. Daarnaast worden een aantal consumentverpakkingen, waaronder maskers en peelings, in tubes geleverd. Op al onze verpakkingen is een QR-code (Quick Respons) aangebracht, die niet alleen de schoonheidsspecialiste maar ook u als klant van uitgebreide informatie voorziet. Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen.

 


Pedyx, by natura house.

De voeten dragen dagelijks het hele gewicht van ons lichaam. Daarom hebben de voeten goede verzorging nodig. Pedyx is een lijn voor voetverzorging. Het product is geheel natuurlijk en bevat daarom ook vele essentiele olien. De producten zijn verzachtend, anti-irritatie en reguleert het vochtgehalte van de huid. De lijn bevat verschillende voetencrèmes, deodoriserende spray en poeder, lotions en voetenbad. Voor meer informatie kunt u langskomen in de salon of een mail sturen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren